Nieuwsbrief

Wij zijn blij jullie te kunnen mededelen dat wij met toestemming van de Rijksoverheid vanaf maandag 1 juni 12:00u weer open mogen! Middels deze nieuwsbrief brengen wij u graag op de hoogte van de voorwaarden van de heropening.

In de maanden juni, juli en augustus bieden wij u een speciaal actie-menu aan voor slechts 15,95 euro per persoon. Een voucher koopt u eenvoudig via deze link:

Bekijk het actie menu


Maatregelen

 • In het restaurant is het noodzakelijk om te reserveren. Om de wissel van reserveringen zo veilig en vlot mogelijk te laten verlopen verzoeken wij u zich te houden aan de volgende rondetijden:

  09:00u-10:45u, 11:00u-12:45u, 13:00u-14:45u, 15:00u-16:45u,
 • 17:00u-18:45u & 19:00-20:45u

  Het tafeltje is in principe maximaal één uur en drie kwartier beschikbaar. U heeft de keuze om later binnen te komen, echter eindtijd blijft gelijk.
  Het champagne ontbijt kunt u van dinsdag tot en met zaterdag van:

  09:00u - 10:45u en van 11:00u - 12:45u reserveren.
  Op maandag van 10:00u - 12:45u en op zondag van 10:00u tot 11:15u en vanaf 11:30u tot 12:45u.

 • Iedereen houdt 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen).
 • Op het moment dat u klachten ervaart(verkoudheid, koorts of hoesten) verzoeken wij u om thuis te blijven. In een checkgesprek vooraf wordt ingeschat of een bezoek risico’s oplevert. Wij vragen u uw naam, telefoonnummer en woonplaats achter te laten zodat wij u achteraf eventueel kunnen contacteren.
 • Op terrassen geldt geen maximum aantal personen. Wel moet iedereen aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden (uitzondering hierop vormen mensen uit hetzelfde huishouden en tweetallen).
 • Op de dag van de reservering of indien u het terras van onze brasserie wilt bezoeken, meldt u zich bij de ingang van Brasserie Murphy’s. Kom op het tijdstip van de reservering. U wacht bij het bordje: wacht hier. U wordt zo snel mogelijk door een van onze medewerkers geholpen. Wij begeleiden u naar een tafel.

 • Verantwoord tafelen:

  1. Zodra u een keuze heeft gemaakt uit onze menukaart, komen wij de bestelling opnemen.

  2. Het bestek, de drankjes en/ of de gerechten serveren wij op het bijzettafeltje, zodat wij niet onnodig dicht bij u in de buurt hoeven te komen.

  3. Plaats de gebruikte glazen, kopjes, borden of bestek weer op het bijzettafeltje als u wilt dat wij deze komen ophalen.

  4. Heeft u vragen of wilt u graag de rekening, zwaai dan even! Wij komen u zo snel mogelijk helpen. Contant en pinbetaling zijn beide mogelijk.


  Huisregels:

  1. Houd anderhalve meter afstand.

  2. Volg de aangewezen looproute.

  3. Maak gebruik van onze desinfectiegel bij de ingang en op het toilet.

  4. Blijf zoveel mogelijk zitten aan uw tafel.

  5. Geef ons de tijd en ruimte om u zo goed mogelijk te helpen.


  Tenslotte:

  Wij begrijpen dat deze aanpassingen best iets van u vergt. Laten we samen de schouders eronder zetten en met wederzijds respect deze maatregelen zo goed mogelijk naleven. Alleen samen krijgen we corona onder controle. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in onze aangepaste maar nog steeds super gezellige brasserie! Ons personeel staat voor u klaar!